Huvilakuja 13 RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kai Soinne

Siirry alas

Kai Soinne Empty Kai Soinne

Viesti  peura lähetetty La Huhti 14, 2012 2:43 am

ähähä sori en voinu vastustaa kiusausta ku haluan haluan tämän namimiehen ja kun selkeästi vanhemmalle herrasväelle on kysyntää ......

Kai Soinne
35-vuotias huurupää
Leski, (sinkku), 16-vuotiaan Maya tytön isä
Huvilakuja, B -rappu 1. kerros, kaksi huonetta ja keittiö
Pokeriammattilainen - nimiketyönä autonasentaja/monitoimimies

Kai on 185cm pitkä, tummaverinen mies, joka omaa syvänruskeat suklaasilmät. Mies pukeutuu renttumaisen tyylikkäästi, pysyen ikinuorena bändipaitojen ja nahkatakkien ansiosta. Pilottilasit kruunaavat tietysti koko komeuden.

Kai Soinne Esittelyyn1

Mies on läpimätä itse ilkimys, hulttiomeiningillä elelevä ronski äijä, joka vähät välittää muiden mielipiteistä hänen omaa elämäntyyliä kohtaan. Kai polttaa vihreää linjaa, jos hän itse niin haluaa eikä kenelläkään ole asiaan vastaansanomista - tai saa ottaa vastaansa vittumaisia sanoja kärkkään kielen päältä. Tuo puhuu juuri ja tasan sen mitä sylki suuhun tuo, eikä välitä tuon taivaallista siitä, vaikka olisi saanut jonkun olon aivan järjettömän huonoksi.
Ennen vaimonsa kuolemaa mies oli tyystin erilainen herrasmies. Kohtelias, elämäniloinen ja janosi päästä tekemään asioita, kuten matkustelemaan ja kokemaan elämyksiä. Vaimon kuolema sai Kain kuitenkin muuttumaan kyyniseksi ja erittäin skeptiseksi maailmaa kohtaan, joten siinä samalla muuttui myös luonteenpiirteetkin.
Ainut, joka näkee pienen silauksen entisestä Kaista, on Maya. Vaikka Kai näkeekin tytärtään harvemmin, tulee hänen silti oma-aloitteisesti soiteltua tuolle ja kyseltyä kuulumisia (sekä toisinaan toimia maksumiehenä tyttärensä laskuille). Kuten arvata saattaa, Maya on Kaille tärkein henkilö elämässä ja tieto siitä, että tytär on vain puhelinsoiton päässä pitää Kain järjissään.

Kai on vihainen, äkkipikainen ja ei niin kauhean helposti lähestyttävä mies, ellei hän ole kiskonut alas naamaristaan muutamaa Diapamia parin terävämmän kera.
Niinä hetkinä, kun Kai on selväjärkinen, rauhallinen ja kadottanut osan vihastaan - pieni palanen entisestä ystävällisyydestä saattaa nousta pintaan. Ehkä mies vain kaipaa elämäänsä jotakin, joka saisi tuon vihdoin unohtamaan kahdeksan vuotta sitten menetetyn vaimonsa ja menemään eteenpäin elämässä.
Vaikka rakkaus nykypäivänä onkin Kaille täysin vieras käsite, ei se ole silti täysi mahdottomuus.

Kai Soinne Esittelyyn2

Kai Soinne syntyi itäisemmän Helsingin Kontulaan, väkivaltaperheeseen, jossa poikkeuksellisesti alkoholien ja huumeiden sumentama äiti hakkasi Kain isää. Täysin tossun alle joutunut mies katosi Kain elämästä ennen kuin ehti edes tervehtiä pientä poikaansa. Kukaan ei tehnyt ilmoitusta tilanteesta, joten sosiaalihuolto ei puuttunut tilanteeseen. Kai eli psykiatrista hoitoa tarvitsevan äitinsä kanssa kahden.
Myöhemmin, kun poika oli ehtinyt jo kouluikään, todettiin äidillä skitsofrenia ja nainen passitettiin katkolle. Kai otettiin huostaan sosiaaliviranomaisten toimesta ja poika kulki lastenkodista toiseen aina siihen saakka, kunnes täytti kahdeksantoista. Viimeisimmässä 'kodissaan' nuorukainen tapasi Onnan, villin punkrock henkisen naisenalun ja siitä syntyi vuosisadan rakkaustarina. Niinkin hurja rakkaustarina, että jo heti alkuvaiheessa kaksikko sai tyttären. Kai ei ollut ehtinyt kuin vasta 19-vuoden ikään, kun hänestä ehti jo tulla isä. Elämänarvot muuttuivat hetkessä ja huumeidenkäytön putki katkesi hetkeksi aikaa Kain keskittyessä tyttärensä kasvattamiseen.

Mies hakeutui koulutukseen, sai autonasentaja tutkinnon käytyä samalla, kun Onna piti huolen tyttärestä niin hyvin, kuin huumepäisyydeltään kykeni. Nainen ei ollut kyennyt päästämään irti valovoimaisista aineista, jotka myrkyttivät kokoajan enemmän ja enemmän sisältä päin. Vaikka Kai tiedosti ongelman, hän ei saanut tehtyä mitään asialle. Se vain kyti, paloi ikään kuin hiljaisella liekillä ja mursi päivä päivältä enemmän naisen terveydentilaa. 23-vuotiaina kaksikko meni naimisiin maistraatissa, kuin yrittääkseen pelastaa tuhoon tuomittua tappavaa suhdettaan.

Kai Soinne Esittelyyn3

Tuli se vuosi, kun Kai täytti 27 -vuotta ja myös Onnan syntymäpäivät lähenivät, mutta nainen ei ehtinyt elää sinne saakka. Onna iski viimeisen myrkkyseulan kyynärtaipeeseensa ja hepon jatkuva käyttö tappoi naisen. Kai murtui, Maya murtui. Silti nuo kaksi pitivät kiinni toisistaan ja selvittivät tiensä läpi petollisen suruajan; ainoa vain, että vaikka tytär pääsikin hitaasti mutta varmasti yli äitinsä kuolemasta, ei Kai kyennyt päästämään irti ja hoitamaan surutyötään.
Maya muutti kotoaan heti 16 -vuotiaana täysi-ikäisen poikaystävänsä luokse ja on pärjännyt tähän mennessä hyvin. Kai sen sijaan yrittää pelastaa omaa elämäänsä ja osti pokeripelisäästöillänsä kaksion Huvilakujalta.


Viimeinen muokkaaja, peura pvm La Huhti 14, 2012 5:24 am, muokattu 1 kertaa

_________________
mikael. & oskari.
peura
peura
Rappukäytävässä hiihtäjä

Viestien lukumäärä : 37
Points : 55
Join date : 17.02.2012
Ikä : 30

Takaisin alkuun Siirry alas

Kai Soinne Empty Vs: Kai Soinne

Viesti  jeba lähetetty La Huhti 14, 2012 3:20 am

Yksi pieni kielellinen huomautus, kun sanot vaikka "19-vuotias" niin tohon viivan vasemmalle puolelle ei tuu välilyöntiä. Kokonaisuuden kannalta pieni asia, mutta lukemisen kannalta miellyttävämpää, jos teksti on kunnolla ja oikein kirjotettu.

Hahmosta; mun mielestä ihan mukiinmenevältä hahmolta vaikuttaa. Tosin, jotenkin Kain suhde tyttäreensä Mayaan jäi vähän hataraksi. Tytär asuu omillaan jo, okei? Mitä sitten, millaset välit isällä ja tyttärellä on, tapaavatko usein jnejne.

Tuohon jos saisi täsmennystä niin sitten päästetään areenalle tillu tai julle, - heidän sanansa jälkeen kaikki on mun puolestani ok!

_________________
Lauri, Teemu, Juho, Krista & Daniel
jeba
jeba
Ylijumala
Ylijumala

Viestien lukumäärä : 830
Points : 955
Join date : 12.01.2012
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa