Huvilakuja 13 RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hahmohakemus Irina Vänskä

Siirry alas

Hahmohakemus Irina Vänskä Empty Hahmohakemus Irina Vänskä

Viesti  vieras lähetetty Ti Elo 21, 2012 12:10 pm

Eli tein ekan hahmohakemuksen silkasta erehdyksestä tuonne väärään paikkaan ja siitä jäi jotain pientä uupumaan, eli otan uusiksi tehden muutoksia hahmoonkin.

Hahmosi nimi: Irina Vänskä
Kuvissa esiintyvät henkilön nimi: Suvi Hurme
Rappu, jossa hahmosi asuu: B

Hahmohakemus Irina Vänskä 20101109-uusipaiva

Koko nimi: Irina Vänskä

Syntymäaika ja -paikka: 15.11.1992 Moskova

Perhetiedot: On adobtio lapsi venäjältä, biologiset vanhemmat tuntemattomia. Asuu vuokralla 1,5-vuotiaan Suvi-tyttärensä sekä koiransa Polarin kanssa Huvilakuja 13 B rapussa, kolmannessa kerroksessa pienessä kaksiossa. Adoisä Väinö Vänskä asuu avovaimonsa Hillevin kanssa Espoossa.

Työ ja opiskelu: Irina on oppisopimuksella töissä Itäkeskuksen Anttilassa toista vuotta.

Siviilisääty ja seksuaalisuus: Hetero ja sinkku


Hahmohakemus Irina Vänskä 17072_1000x

20. vuotias Irina käy perjantai-iltaisin Sinin, Lean ja Mervin kanssa aktiivisesti hohtokeilaamassa. He ovatkin tuttu näky Talin keilahallilla. Irinan kasvatti-isä Väinö hakee perjantaisin Irinan Suvi-tyttären venäjänkielisestä Päiväkoti Raduga:sta, jotta Irina voisi jatkaa keilaharrastustaan ystäviensä kanssa aktiivisesti. Irinalla on 3vuotias Bedlingtoninpaimenkoira narttu Polar, joka vie aamuin ja illoin nuoren emäntänsä 5-10 kilometrin lenkille päiväaikaan lenkit ovat lyhkäisempiä..
Irina käy pari kertaa viikossa Polarin ja Suvin kanssa Vuolukiven koirapuistossa. Iltaisin kun Suvi on rauhoittunut nukkumaan, Irina ottaa yöpöydältää venäjän kielisen kirjan Любовь Выборгский мост. Irinan hyllystä ei löydy suomalaisia kirjoja, ellei reseptikirjoja lasketa, siellä on vain venäjän- tai englanninkielisiä romaaneja. Suvilla taas on oma hylly, missä on suomen-, englannin- ja venäjänkielisiä kirjoja. Irina kokkailee ruokaa muutaman kerran viikossa, niin että pakastimeenkin menee satseja. Irinalla on meedion kykyjä ja hän näkee joskus enneunia. Hän tutkii tuonpuoleisia ja yliluonnollisia asiota mielellään ja hän aistii heinkiä. Lastaan hän ei kuitenkaan millään tavoin altista näille, joskus jos häntä pyydetään mukaan sellaisiin, hän on saanut Väinö-isänsä ja tämän avon Suvia hoitamaan.

Irina on luonteeltaan ollut aina varsinainen rämäpää. Hän hyppäsi 16-vuotiaana benjihypynkin vain siksi että, yksi hänen ystävistään vihjaisi, että häntä taitaa pelottaa. Irina on ystäviensä seurassa pidetty, sillä hän on luotettava ja auttaa ystäviään jos vain voi. Hän on empaattinen ja kuuntelee mikäli näillä on huolia, vaikkei osaakaan neuvoa heitä. Irina pursuaa iloa ja värikkyyttä. Hänen huumorintajunsa on joskus hieman outoa, mutta hän osaa nauraa itselleen avoimesti. Hän puolustaa ystäviään ja rakastaa Väinö-isäänsä koko sydämestä. Isänsä avopuolisosta hänellä on myös positiivinen näkemys. Hän tahtoo ajatella muista hyvää, mutta sinisilmäinen hän ei ole mitenkään. Hän ei pelkää kulkea öisiä katuja pitkin, edes yksin, sillä hän osaa kyllä tapella, kiitos venäjän vuosien. Irina on kuitenkin rauhaa rakastava ja pyrkii sovussa selvittämään asiat.

Irinalla on punaiset olkapäille ulottuvat lainehtivat hiukset, jotka ovat samalla tavalla räikeät kuin hänen luonteensakin. Kovin pitkä hän ei ole, mutta sopusuhtaisen kokoinen kuitenkin. Hän pukeutuu mielellään värikkäisiin vaatteisiin. Hän tykkää vaateostoksista, mutta hänen lompakkonsa ei. Hän käyttää usein pillihousuja tai löysiä verkkareita, värikkäitä tietenkin. Korkokenkiä hän ei ole koskaan oppinut pitämään, mutta ballerinat ja tennarit ovat hänen suosiossaan. Hameissa häntä ei näe, kuin ehkä juhlissa, jos sopivaa housupukua ei löydy. Hänen silmämeikkinsä on aika tumma ja hän käyttää punaista huulipuunaa, siinä kaikki miten hän meikkaa. Hänen tummanruskeat silmänsä ovat miltei aina nauravat. Kynnet hänellä on lyhyet, mutta tietenkin värikkäät. Ei liene yllättävää siis kuulla, että hän harrastaa taidemaalausta ja sarjakuvien piirtämistä. Hän rakastaa siroja korvakoruja ja rannekoruja, kaulassa hänellä ortodoksinen risti, jonka orpokodin johtaja Ivan Koshamshot antoi tytölle suojaa antamaan.

Irinan lapsuus on ollut aika riekaleinen. Hänen biologisista vanhemmistaan tai sukulaisistaan ei ole mitään tietoa. Pyhän Pietarin Orpokodin hoitajista, löysi Irinan erään työpäivän aamuna mennessään töihin. Irina oli 6-vuotias ja nukkui pahvilaatikossa eräällä kujalla, kun eräs kulkukoira herätti tytön haukkuen vihaisesti saaden Irinan havahtumaan ja tuo työntekijä Ivan, josta myöhemmin tuli orpokodin johtaja, löysi rääsyisen Irinan. Irina tappeli vastaan kaikin voimin ja onnistui saamaan Ivanin kumoon, vaikka tuo oli lihaksikas mies. Ivan otti laukustaan eväsrasiastaan omenan ja ojensi tätä likaista Irinaa kohti. Irina koiramaisesti nuuhki miestä kohti ja tarttui lopulta ahnaasti omenaan.
Kun Ivan lopulta sai tytön tulemaan mukaansa, hän alkoi selvittämään Irinan vanhempia. Lopulta joku tiesi kertoa, että Irina oli viikkoja vaeltanut löytöalueellaan. Ivanista tuli Irinan ns. omahoitaja ja kesti kuukausia, ennen kuin tyttö luotti pelastajaansa.
Täytettyään 9 vuotta, Irinalle kerrottiin, että eräs suomalainen pariskunta tahtoisi adobtoida Irinan. Irina oli noina vuosina haaveillut omasta perheestä, mutta aina oli joku toinen tyttö tai poika adobtoitu. Irina oli ikionnellinen ja hän näki kuvan, missä tuo pariskunta oli. He olivat jo 50 ikävuoden paikkeilla ja he olivat olleet lapsettomia. Irina tunsi äkkiä kaiken kauheaksi, miten hän selviäsi kun ei osaa uutta kieltä. Ivan oli tyttöä lohduttanut, että pariskunta oli opetellut vuosia venäjää ja että kielen kanssa ei olisi ongelmaa. Tyttö oli mielestään valmis. Muutaman kuukauden perästä saapuivat Väinö ja Eeva Vänskä Espoosta Moskovaan. Irina oli ujo mutta teki heti kuitenkin tuttavuutta uusien vanhempiensa kanssa. Hän tunsi turvallisuutta, kun nämä puhuivat venäjää ja tarvitsivat tulkkia hyvin vähän.
Kun koitti lähtöpäivän aamu, oli lastenkodissa aika tuhina. Irina itki katkerasti hyvästellessään kaikki siskot ja veljet. Irina tarttui lopuksi Ivanin kaulaan ja sanoi: ”Hyvästi isä.” Ivan oli todellakin isä Irinalle, hän oli hyvin liikuttunut, kun Irina kutsui häntä isäksi ja otti kaulaltaa ortodoksi ristin ja ripusti sen tytön kaulaan: ”Suojelkoon tämä sinua pahalta.”

Ensimmäiset päivät uudessa maassa olivat vaikeita, mutta parin viikon kuluttua Irina tunsi olosonsa paljon kotoisammaksi. Hän rakasti uusia vanhempiaan estottomasti ja alkoi löytää minäänsä. Hän sai uudessa kotimassaa pian ystäviä, joiden kanssa leikkiessä hän oppi nopeasti suomen kielen.
Murrosiässä hänestä tuli varsinainen rämäpää. Hän oli aina menossa ja aiheutti vanhemmilleen päänsärkyä. 15-vuotiaana hän alkoi seurustella erään 17-vuotiaan Eetun kanssa, vaikka Irinan vanhemmat eivät katsoneet suhdetta hyvällä. Peruskoulun jälkeen Irina meni taidekouluun jossa hän sai sydämensä kyllyydestä harrastaa taiteita.
Eräänä päivänä Isä soitti Irinalle kesken koulupäivän ja kertoi äidin saaneen jonkun sairaskohtauksen ja kuolleen. Irinan silmissä pimeni ja hän meni kotiin. Hän oli masentuneena useita viikkoja, kun hän alkoi voida paremmin, osti Eetu hänelle lahjaksi Polar-koiran. Irinan masennus alkoi koiran myötä kadota kokonaan ja pian hän oli oma iloinen itsensä.
Kun masennuskausi alkoi olla ohi, haki Irina useimpiin paikkoihin oppisopimustöihin, lopulta Itäkeskuksen Anttilassa tärppäsi. Oltuaan n. vuoden töissä Anttilassa, hän alkoi voida huonosti useampana aamuna ja teki lopulta positiivisen raskaustestin. Hän ei tiennyt olisiko iloinen vai ei, lopulta hän kertoi uutisesta Eetulle joka kylmäkiskoisesti vain ilmoitti: ”Ala pakata, ei tarvi soitella.”
Irina järkyttyneenä soitti isälleen ja pakkasi kaikki tavaransa ja otti koiransa, josta hänen isänsä antoi kunnon maksun Eetulle, mukaansa ja lähti. Hän ei isälleen kertonut syytä, sillä ei halunnut pahoittaa tämän mieltä. Hänen ystävänsä Mervi, Lea ja Sini päättivät, ettei ystävää jätetä pulaan, niinpä he veivät hänet hohtokeilaamaan ja siitä alkoikin heidän yhteinen perjantai-harrastuksensa. Irina kävi Espoosta käsin töissä itäkeskuksessa, mutta matka oli aina hankala ja hän illat oli väsynyt, niinpä hän etsi asuntoja ja päätyi Huvilakuja 13:ta B rappuun kolmanteen kerrokseen pieneen kaksioon.
Haluamasi nimimerkki: TrisjaPower (käytän sitä miltei joka saitilla)
Sähköpostiosoite: flaimafat@hotmail.com
Jotain tietoa itsestäsi: Olen TrisjaPower, 24 tai kohta 25-vuotias, Olen ropettanut muutamia kuukausia, joten en ihan untuvikko ole. Rakastan ropettamista ja käyn sivuilla päivittäin tarkistamassa vastauksia. Ehkä liiankin innokas olen Very Happy
Hahmohakemus Irina Vänskä 5448457248_3c4620e03e_m

vieras
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hahmohakemus Irina Vänskä Empty Vs: Hahmohakemus Irina Vänskä

Viesti  nepa lähetetty Ke Elo 22, 2012 12:31 am

Vaikka en ylläpitäjä olekaan, niin vastailen sinulle silti. Eli, tilannehan on sellainen, että tämä kyseinen peli on nyt totaalisesti kuollut. Noin ollen ei tänne enää kannata hakea :--(

_________________
Jasmin, Minttu & Miro
nepa
nepa
Taloyhtiön puheenjohtaja

Viestien lukumäärä : 620
Points : 724
Join date : 13.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Hahmohakemus Irina Vänskä Empty höh

Viesti  aijjaa lähetetty Ke Elo 22, 2012 1:28 am

kurja homma Sad

aijjaa
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hahmohakemus Irina Vänskä Empty Vs: Hahmohakemus Irina Vänskä

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa