Huvilakuja 13 RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hahmohakemus

Siirry alas

Hahmohakemus Empty Hahmohakemus

Viesti  vieras lähetetty Ti Elo 21, 2012 9:13 am

Hahmohakemus 20101109-uusipaiva


Nimi: Heidi Vänskä

Syntymäaika ja –paikka: 15.11.1992

Perhetiedot: Asuu 1-vuotiaan Sara tyttärensä kanssa ja heillä on Bedlingtoninpaimenkoira Polar.
Hahmohakemus 17072_1000x


Harrastukset: Käy perjantai-iltaisin tyttökavereiden kanssa keilaamassa ja kaksi kertaa viikossa koirapuistossa. Lisäksi hän lenkkeilee ja kuuntelee musiikkia.

Opiskelu- ja työkuviot: Opiskelee oppisopimuksella Itäkeskuksen Anttilassa toista vuotta.

Siviilisääty: Sinkku ja hetero.

Luonteenpiirteet: Iloinen ja pirteä naisenalku. Äkkipikainen, mutta yllättävän pitkäpinnainen. Hymy on herkässä ja hän on ystävällinen. Luonteessa on myös pientä sähäkkyytä ja hän voimakastahtoinen. Viihtyy ihmisten seurassa ja on sosiaalinen. Hänellä on kanta joka asiaan.

Ulkonäkökuvailua: Punaiset hiukset ovat lainehtivilla kiharoilla. Pukeutuu värikkäisiin vaatteisiin ja käyttää siroja korvakoruja ja rannekoruja. Käyttää matalakantaisia balleriinoja ja pillifarkkuja tai löysiä verkkareita. Hänellä on suklaanruskeat silmät, jotka etsivät luottamusta. Hänen pieni suunsa leviää ystävien seurassa suloiseen hymyyn. Hän on lyhyehkö ja laiha, muttei kuitenkaan mikään kuikelo. Ulkonäön lainaa Suvi Hurme.

Menneisyyden kuviot ja nykyhetken tilanteet ovat pelinäytteenä samalla:
Heidin lapsuus oli erittäin riekailen. Hänen vanhemmistaan ei ole tietoa ja hän joutui muuttamaan sijaiskodista toiseen. Kun Heidi täytti 10 vuotta muuan 60+ aviopari Espoosta adobtoi hänet. Hän rakasti uusia vanhempiaan ja alkoi menestymään koulussa. Kun hän täytti 16-vuotta lähti hän opiskelemaan, mutta vuotta myöhemmin kun hänen äitinsä kuoli jäi hän isän kanssa kotiin, syvän masennuksen vallattua hänet. Pari vuotta myöhemmin hän pääsi oppisopimuskoulutukseen itäkeskuksen anttilaan ja hänen isänsä osti hänelle asunnon Huvilakuja 13 B:stä, johon hän hetikohta muutti Espoosta. Heidi seurusteli Eetu nimisen nuorukaisen kanssa ja tuli raskaaksi. Kun hän kertoi miehelle raskaudesta tämä jätti Heidin ja sanoi: "Ei tarvi soitella."

Heidin isä alkoi järjestää asioita, niin että kaikki olisi valmiina uutta tulokasta varten.
Nyt Sara tyttö on jo vuoden ikäinen ja Heidi onnellisempi kuin koskaan ennen. Perjantaisin Heidin isä hakee naisystävänsä kanssa Saran päiväkodista luokseen, jotta Heidi voi jatkaa tyttökavereidensa kanssa joka perjantaista keilaperinnettä. Lauantaisin Heidi menee metrolla Espooseen ja Heidin isä tuo heidät takaisin sunnuntailounaan jälkeen.

Hahmohakemus 5448457248_3c4620e03e_m


Minä itse: Olen TrisjaPower ja ikäni on 24 kohta 25 vuotias. Olen harrastanut roolipelejä jo muutaman kuukauden ajan, eli en ole enää vasta-alkaja, kokemusta siis jonkin verran löytyy. Käyn päivittäin foorumeilla ja vastaan viesteihin melko nopeasti. Minussa on pieni paha joka tahtoisi ropettaa koko ajan ja pakottaa muutkin siihen, mutta se pysyy kurissa enkä aio ketään vaatimaan 24/7 pelaamaan.vieras
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hahmohakemus Empty haluaisin muokata tuon asumiskohdan

Viesti  vieras lähetetty Ti Elo 21, 2012 9:18 am

eli asuu vuokralla, ei omistusasunnossa kuitenkaa Very Happy

vieras
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa