Huvilakuja 13 RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

After the hockey game

Sivu 1 / 3 1, 2, 3  Seuraava

Siirry alas

After the hockey game Empty After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty Su Tammi 22, 2012 10:00 am

Jäähalli/Baari/Mikan asunto
12.1.2012, torstai, 20.00 ->
Mika Harju & Amanda Berg


HIFK-Blues ottelu oli juuri vähän aikaa sitten päättynyt HIFK:n voittoon ja voitosta iloisena joukkueen cheerleader Amanda, saapui jäähallin aulaan parin cheerleaderkaverinsa kanssa. Hän istui sohvalle ja hymyili itsekseen, tuskin kuulematta ystäviensä sanoja. Eräs ystävistä ehdotti, että he lähtisivät hänen luokseen tyttöporukalla, mutta Amanda oli aivan omissa ajatuksissaan. Hän vilkaisi toiveikkaana suuntaan, jossa pukuhuoneet olivat, aivan kuin odottaen, että sieltä tulisi joku.

Amanda oli nimittäin tänään kiinnittänyt pelissä huomionsa ensimmäistä kertaa kunnolla maalivahti Mika Harjuun. Nainen ei ollut ennen tajunnutkaan miten komea Mika oli, eikä ollut saanut tänään silmiään irti miehestä. Olihan hän ennenkin joskus salaa katsellut joukkueen pelaajia, mutta nyt tämä komea maalivahti pyöri Amandan mielessä kokoajan. "En mä varmaan jaksa enää tulla, menkää te vaan", Amanda vastasi ystävälleen, joka kysyi, tulisiko Amandakin hänen luokseen. Nainen nimittäin halusi jäädä vielä aulaan odottamaan, että näkisi Mikan. Mutta Amandalla ei ollut aavistustakaan, että mitä hän tekisi sitten, kun ja jos Mika tulisi aulaan. Uskaltaisiko hän mennä puhumaan miehelle?

Mietteliäänä nainen näpräsi pitkiä ruskeita hiuksiaan, jotka olivat poninhännällä ja katseli ympärilleen. Tämä oli aivan tyypillistä Amandaa, sillä hän kiinnostui yleensä miehistä nopeasti, mutta saattoi myös kyllästyä samaa vauhtia.


Viimeinen muokkaaja, ansku pvm Pe Helmi 03, 2012 1:33 pm, muokattu 1 kertaa
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty Su Tammi 22, 2012 10:08 am

Mika oli taas kerran onnistunut pelaamaan omasta mielestään oikeinkin hyvän ottelun. Vain yksi päästetty maali oli melko vähän, ja nosti hänen itsevarmuuttaan taas rutkasti. Ja toki se nosti koko joukkueen itsevarmuutta, kun nuo pystyivät luottamaan maalivahtiinsa, ja keskittymään omaan pelaamiseensa. Joukkue pelasi tässä vaiheessa kautta muutenkin jo hyvin yhteen, ja Mika povaili mielessään, että tämä kausi tulisi menemään joukkueelta oikein mallikkaasti.

Pelin jälkeen joukkue palasi pukukoppeihin tunnelma katossa. Pelaajat suunnittelivat juhlivansa hitusen tätä voittoa, ja Mikakin mietti, että jaksaisiko sitä vaikka käväistä parilla. Sitä ennen oli kuitenkin vielä edustuksellisia tehtäviä tiedossa, kun Mika nykäistiin sivuun ennen kuin hän pääsi pukukopeille. Mika antoi pari lyhyttä haastattelua ja pääsi sitten menemään suihkun kautta vaihtamaan omat vaatteet päälleen.

Vaatteet vaihdettuaan Mika jutusteli vielä hetken joukkuetovereidensa kanssa ennen kuin lähti parin kanssa yhtä matkaa pois kopeilta. He saapuivatkin hallin aulaan ja Mika moikkasi joukkuekavereilleen, nuo kun olivat lähdössä eri suuntaan kuin hän. hetkeksi Mika laski laukkunsa käsistään siihen aulan lattialle samalla kun katseli ympärilleen. Hän huomasi tumman kaunottaren istuvan sohvalla ja väläytti tuolle hurmaavan hymynsä ennen kuin keskittyi treenilaukkuunsa. Sieltä hän kaivoi juomapullon ja joi sitten pitkän huikan urheilujuomaa ennen kuin nosti laukun takaisin olalleen ja lähti rennosti askeltamaan hallin oville päin.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty Su Tammi 22, 2012 10:26 am

Huomatessaan Mikan viimein tulevan aulaan, Amanda vain tuijotti häntä sanomatta mitään. Kaverit huomasivat pian minne nainen katsoi ja alkoivat vinoilemaan, mutta brunette ei kuullut mitään, sillä ainoa mihin tämä keskittyi oli Mika. Maalivahdin hymyillessä Amandalle hurmaavasti, Amandan sydän jätti lyönnin välistä ja hän vastasi Mikalle hymyllä.

Sitten hän katseli itsekseen hymyillen, kun Mika joi urheilujuomaa, mutta havahtui lopulta kavereidensa vinoiluun ja käskyihin mennä juttelemaan Mikalle. "En mä tiiä", Amanda vastusteli, sillä mitä Mika miettisi, jos hän noin vain änkisi miehen seuraan, vaikka olihan hän ennenkin jututtanut HIFK:n pelaajia ja oli jopa muutaman kaveri. "Toi Mika on kyllä tosi komee", Amanda kuiskasi kavereilleen, jotka alkoivat töniä naista hellästi kylkeen, että tämä nousisi sohvalta ja menisi juttelemaan Mikalle.

Lopulta Amanda keräsi rohkeutensa ja nousi sohvalta. Hän asetteli hetken hiuksiaan paremmin ja suuntasi sitten Mikan luokse, huomatessaan että tämä oli menossa kohti ulko-ovia. "Hei, venaa! Sä pelasit tosi hyvin", Amanda sai lopulta sanottua Mikalle ja hymyili niin nätisti kuin osasi.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty Su Tammi 22, 2012 10:31 am

Mika käänsi hämmästyneenä päätään kun kuuli naisäänen huudahtavan itselleen. Tai ainakin näin Mika päätteli, olihan nainen sanonut jonkun pelanneen hyvin, ja kun ei muita tässä aulassa nyt ollut, niin luonnollisesti tuo tarkoitti häntä. Mika pysähtyi ja kääntyi katsomaan naista, joka häntä oli puhutellut. Ah, se brunette.
"hah, kiitti", Mika lausahti naiselle hymyillen. Kyllähän Mika tiesi pelanneensa hyvin, mutta nyt ei ehkä ollut paras tilanne laukoa jotain itserakasta läppää.

"noh, mitäs mimmi?", Mika kysäisi vaikkei tiennytkään kuka tämä kyseinen neitonen oli. Mika muisteli, että oli kyllä joskus tämän kyseisen naishenkilön nähnyt, varmaankin täällä hallilla? Mutta ei hän kyllä ollut ikinä tämän kanssa liiemmin ollut tekemisissä. Vaikka Mika olikin kyllä ilahtunut, vaikkakin yllättynyt, että tämä kaunis neito tuli hänelle nyt puhumaan. Tässä välissä Mika vilkaisi myös uudestaan sinne sohvan suuntaan ja pisti hitusen huvittuneena merkille kuinka neitosen kaverit, ilmeisesti nuo olivat kavereita, siellä taisivat sipistä jotain, kenties nuo olivat mielissään, että tämä yksilö oli hänelle uskaltautunut? tulla juttelemaan.

"saanen udella neitosen nimeä?", Mika kysäisikin olettaen ettei hänen tarvinut itseään esitellä. Ei hän toki olettanut täysin, että tämä uusi tuttavuus tietäisi hänen nimensä, mutta olihan nainen kehunut hänen pelanneen hyvin, joten kait tuo sentään tiesi kelle kehunsa osoitti? Toivottavasti ainakin.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty Su Tammi 22, 2012 11:19 am

Amanda oli jo valmiina menemään takaisin kavereidensa luokse, mutta yllättyi iloisesti, kun Mika jatkoi keskustelua. "No mitäs tässä. Kohta pitäs kotiin raahautua, huomenna on koulua ja töitä", Amanda vastasi hymy huulillaan ja vilkuili samalla salaa Mikaa päästä varpaisiin. Sitten hän vilkaisi nopeasti kavereitaan virnistäen.

"Saat tottakai. Se on Amanda", nainen sanoi Mikan kysyessä nimeä, mutta ei viitsinyt itse kysyä miehen nimeä, sillä kyllähän hän sen toki tiesi. "Mä oon cheerleaderina täällä, jos et oo sattunu huomaamaan", Amanda selitti, sillä ei halunnut miehen luulevan häntä yli-innokkaaksi faniksi. Mika vaikutti todella mukavalta, eikä Amandalla ollut kiire mihinkään hallilta, vaikka hän väittikin äsken, että huomenna olisi koulua ja töitä. Amanda alkoi miettiä huomista päivää teatterikorkeassa, ainakin tanssia olisi luvassa, mutta Mika sekoitti liikaa naisen ajatuksia. Niinpä hän pyyhkäisi koulun mielestään.

"Aiotsä juhlistaa voittoo? Sä olit oikeesti ihan uskomaton tänään maalilla, vaikka tottakai sä oot aina hyvä", Amanda kehui Mikaa sädehtivästi hymyillen. Hän heitti myös varovasti pientä flirttiä peliin.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty Su Tammi 22, 2012 12:04 pm

Mika nyökytteli pienesti päällään kun tämä neitonen kertoi kuinka huomenna täytyisi mennä kouluun ja töihin. Samalla, naisen puhetta kuunnellessaan, yritti Mika hienovaraisesti käydä katseellaan naisen vartalon läpi. Mika totesi naisen olevan urheilullinen ja laiha, vaikka Mikalla ei sinänsä ollut hirveästi merkitystä minkänäköisen ihmisen kanssa hän jutteli. Sisin se tärkein asia oli. Oli hassua, kun joskus jossain lehden haastattelussa Mikalta oltiin kysytty voisiko hän olla lihavan ihmisen kaveri. Tottakai hän voisi, vaikka hän olikin urheilija, niin ei kaikkien tarvinnut olla urheilullisen näköisiä.

"Amanda. Kaunis nimi", Mika lausahti hymyillen. Hän ei ketään Amandaa etukäteen tiennytkään, joten hän jäi hetkeksi maistelemaan naisen nimeä mielessään. Hän meinasi letkauttaa, että kauniilla naisella kaunis nimi, mutta se tuntui liian kliseiseltä sanottavaksi tähän väliin.
"aivan, siks sä näytitki etäisesti tutulta. En mä toki pelin aikana kerkee teitä tsiigaileen, mut oon tainnu sut just pelin jälkeen joskus nähä vilaukselta", Mika lausahti naurahtaen. Se se olikin jos hän pelin aikana cheerleadereita vain vilkuilisi.

"mähän oon aina hyvä", Mika lausahti silmäänsä iskien, naurahtaen kuitenkin sen merkiksi, että se lausahdus oli pelkkä vitsi. Tai no, olihan hän hyvä, maalivahtien parhaimmistoa sm-liigassa, mutta ei hän nyt itserakas sentään ollut, vaikka parhaita maalivahteja olikin.
"Ja äh, en mä tiiä. Kattoo nyt tuleeko mihinkään lähettyä", Mika lausahti sitten hymähtäen.
"..mut saako neidille tarjota kyydin?", mies sitten kysäisi hymyillen. Nainen vaikutti mukavalta joten olisi mukava enemmänkin jutella toisen kanssa. Mutta toisen varmaan pitäisi lähteä kotiin päin, jos huomenna kerta olisi töitä ja koulua..
"tai vaihtoehtosesti napata mukaan juhlimaan", Mika lausahti vielä toisen vaihtoehdon, hivenen flirttaavasti virnistäen.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty Ma Tammi 23, 2012 11:53 am

Amanda tunsi taas hymyn nousevan kasvoilleen, kun Mika kehui hänen nimeään. Hän alkoi pitää miehestä hetki hetkeltä enemmän. "Nii, siinä vois mennä peli pilalle jos sä alkasit cheerleadereita tsiigaa kesken pelin", Amanda naurahti huvittuneena. Hän tunsi taas katseensa unohtuvan hetkeksi Mikaan, kunnes havahtui ajatuksistaan.

Kuullessaan, että Mika haluaisi tarjota kyydin, meinasi Amanda kiljaista riemusta. Hän kuitenkin malttoi mielensä ja ilahtui entistä enemmän, kun Mika pyysi häntä juhlimaan. Kyllä juhlat aina kelpaisivat, vaikka huomenna olisikin menoa. Voisihan Amanda soittaa huomenna kouluun ja töihin ja väittää olevansa kipeä. Nainen mietti hetken vaihtoehtoja ja hymyili sitten innoissaan Mikalle. "Kyllähän juhlat aina kelpaa, jos sä vaan haluat", Amanda virnisti ja vilkaisi kavereitaan, jotka tekivät jo lähtöä. Brunette vilkutti ystävilleen ja katsoi, miten nämä kävelivät virnuillen Amandan ja Mikan ohi ovista ulos.

Samassa Amanda tajusi vilkaista itseään. Olikohan hänellä tarpeeksi hyvät vaatteet juhliin? Otteluun tullessaan Amanda ei todellakaan tiennyt, että saattaisi lähteä vielä juhlimaankin ja oli siksi pukeutunut melko tyylikkääseen mustaan paitaan ja kireisiin farkkuihin. Kaulassaan naisella oli hopeinen sydänkaulakoru ja korvissaan hopeiset korvarenkaat. Luojan kiitos hän oli sentään meikannut! "Mihinkäs sä aattelit et me mentäs juhlimaan?" Amanda kysyi ja päätti, että vaatteet saisivat toistaiseksi kelvata.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty Ma Tammi 23, 2012 11:36 pm

Mikan huuliltakin karkasi naurahdus naisen sanojen jälkeen.
"aivan, ei sitä hirveesti passaa naisia kesken pelin katella", Mikakin lausahti hymähtäen kun pörrötti suihkun jäljiltä vielä hivenen märkää tukkaansa.
Mika huomasi naisen jääneen katsomaan itseään, joten uskalsi itsekin hitusen avoimemmin katsella toista. Vai, että cheerleader. No, urheilullinen ja kaunis nainen ainakin tämä hänen juttukaverinsa. Ja vaikutti jopa kivalta myös.

Mies jäi odottelemaan naisen vastausta ehdotuksiinsa ja ehti jo miettiä oliko hän ollut liian tungetteleva. Entä jos hän säikäyttäisi naisen? No sitä pelkoa ei näköjään näyttänyt olevan kun tuo sanoi, että aina sitä juhlat kelpaisivat.
"Hienoa, eiköhän me lähetä jossain käymään", Mika lausahti pienesti nyökäten ja naurahti sitten kun huomasi tytön kavereiden ilmeet.

Mika huomasi bruneten vilkaisevan itseään ja hymähti huvittuneena.
"Oot sä tarpeeksi hyvän näkönen", Mika lausahti vinosti hymyillen, arvaten, että Amanda oli juuri ajatellut, että oliko hän tarpeeksi tälläytynyt lähteäkseen juhlimaan. Eihän hänellekään mikään puku ollut päällä, ihan perus farkut, ja siisti musta paita.
"noo.. En mä itseasiassa vielä kerenny paikkaa ajatella", Mika myönsi hitusen hymyä äänessään ja lähti sitten kävelemään hallin ulko-oville.
"mihin sä haluaisit mennä?", Mika kysäisi kun piti naiselle ulko-ovea herrasmiesmäisesti auki. Samalla mies yritti muistella mihin osa joukkuelaisista oli menossa, olisihan se ihan kiva juhlistaa voittoa samassa paikassa.
Mikasta oli sinänsä hassua, että vielä välillä he jaksoivat juhlia voittoja. Voittoja tuli enemmän kuin häviöitä ja tasapelejä, joten taisi voitto olla vain tekosyy päästä juhlimaan.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty Ti Tammi 24, 2012 8:08 am

Amanda hymyili iloisena Mikan sanoista, kun mies sanoi tämän olevan tarpeeksi hyvän näköinen. "Mä haen vaan mun takin", Amanda sanoi, suuntasi kiireesti naulakoille ja nappasi mukaansa mustan talvitakkinsa, jonka hän laittoi nopeasti päälleen. Hän ei voinut uskoa todeksi, että hän oli menossa juhlimaan Mikan kanssa, joka oli ammattilaisjääkiekkoilija. Sitten hän haki vielä ison laukkunsa sohvalta, johon hän oli laittanut cheerleading-asunsa ja pompomit.

"Mulle on ihan sama. Sä saat päättää, kaikki käy", Amanda virnisti tultuaan takaisin Mikan luokse ja käveli sitten ovesta ulos, Mikaen pitäessä sitä auki. Kylläpä Mika vaikutti todelliselta herrasmieheltä, mikä sai Amandan täysin lumoutuneeksi. Päästyään Mikan kanssa ulos, Amanda vilkaisi ympärilleen pimeässä talvi-illassa. Pakkasta ei kuitenkaan näyttänyt olevan, koska Amandaa ei palellut ollenkaan.

Amanda laittoi takkinsa vetoketjun kiinni ja käänsi katseensa Mikaan.
"Sopiiks sulle varmasti et me mennään juhlimaan? Tai siis et eihä sul oo huomenna mitään erikoista?" Amanda päätti vielä varmistaa.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty Ti Tammi 24, 2012 8:23 am

Mika hymyili pienesti Amandalle ja nyökkäsi kun nainen sanoi hakevansa takkinsa. Mies jäi hetkeksi katselemaan naisen suuntaan, tuon suunnattua naulakoille, uppoutuen kohta kuitenkin omiin ajatuksiinsa. Ei Mika yleensä fanien kanssa hirveästi yrittänyt ystävystyä. Amanda oli kuitenkin tehnyt selväksi ettei ollut fani, joten kyllä hän voisi tehdä tuon kanssa poikkeuksen. Oli se kuitenkin edelleen Mikan mielestä aika hassua, että todella monet yrittivät päästä ihan vain juttusille hänen kanssaan siksi, koska hän oli jääkiekkoilija. Hän teki vain työtään. Jos hän olisi ollut tavallinen raksamies, niin ei kukaan olisi erityisemmin häneen halunnut tutustua. Varmaankaan.

"Okei. Eiköhän me sitte mennä sinne minne ne muutki meni", Mika lausahti ja selventääkseen asiaa hän lausahti vielä sen paikan nimen, jonne muut olivat suunnanneet. Tai ainakin osa muista. Mika asteli naisen perässä ulos ja laski kätensä hetkeksi naisen alaselälle, ihan viattomasti ohjatakseen tuota hitusen oikeaan suuntaan, hänen mustan urheiluautonsa luokse.

Mies asteli naisen vierellä auton suuntaan ja vilkaisi naista kuullessaan kysymyksensä.
"oisin mä jokatapauksessa lähteny juhlimaan", Mika lausahti hymyillen.
"ja enemmän mun pitäis olla huolissaan siitä, että ootko sä varmasti lähössä juhlimaan. Sullahan se tässä on huomenna töitä ja koulua", Mika lausahti naurahtaen kun aukaisi avaimillaan autonsa ovet lukosta, jääden nojailemaan vielä autoonsa naista katsellen.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty Ti Tammi 24, 2012 9:14 am

"Okei, sinne siis", Amanda naurahti, kun Mika kertoi paikan nimen, minne nämä menisivät. Yhtäkkiä Amanda tunsi Mikan käden alaselällään ja antoi miehen ohjata tämän urheiluautonsa luokse. Kosketus sai Amandan sydämen lyömään lujempaa. Huomatessaan auton, Amanda huokaisi ihastuksesta. "Sun auto on tosi hieno", nainen sanoi. Ei hän kuitenkaan halunnut Mikan kanssa juhlimaan vain tämän auton takia, tai sen että hän oli jääkiekkoilija. Ihan ensin Amanda oli kiinnittänyt huomionsa jääkiekko-ottelussa Mikan komeuteen, mutta kun kaksikko alkoi keskustelemaan, tajusi tämä Mikan olevan myös todella mukava. Amanda ei voinut olla miettimättä, että julkkiksena Mikalla varmasti riitti naisia ja paljon kauniimpia kuin Amanda. Ehkä jopa malleja? Nainen ei antanut kuitenkaan sen pilata mieltään vaan karkotti ajatukset mielestään.

"Kyllä sinne kouluun ja töihin ehtii myöhemminkin", Amanda virnisti Mikaa katsoessaan. Ei yksi poissaolo mitään haitannut, sillä tähän asti hän oli hoitanut työnsä ja teatterikorkean melko ahkerasti. Amanda seisoskeli paikallaan, pidellen laukkuaan käsissään ja hän katsoi Mikaa hetken silmiin, ennen kuin käänsi katseensa pois.

ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty Ti Tammi 24, 2012 9:51 am

Mikan huulilta karkasi pieni naurahdus kun hän kuuli Amandan sanat autostaan.
"no joo, onhan tää kiva", Mika lausahti. Ei hän autollaan halunnut leuhkia, kertoa varallisuudestaan, tai yrittää saada sen avulla lisää naisia, haha. Hän vain sattui tykkäämään tästä mallista, ja auton tehoista. Siksi hän oli tämän auton hankkinut, ei mistään muusta syystä.
Olihan se toki niin, että aina välillä piti miettiä, että keneen sitä pystyi luottamaan ja keneen ei. Ihmiset tunsivat hänet hänen ammattinsa takia, ja autosta huomasi heti, että kyllä hän rahaa tienasi. Pitikin aina tarkasti miettiä, kuka halusi hänestä vain rahaa, ja kuka halusi oikeasti tutustua häneen itseensä. Huhhuh, vaikeaa sellainen pohtiminen.

"ai jahas, meinataanko sitä lintsata?", Mika virnuili muka toruvasti, flirttaavasti tietenkin. No, eihän asia hänelle kuulunut, mutta silti jotenkin tuntui yllättävän pahalta ajatella, että toinen hänen takiaan joutuisi niin tekemään. Toivottavasti Amanda siis tiesi mitä oli tekemässä.
"no, eiköhän mennä", Mika lausahti ja avasi kuskin oven, istahtaen sitten auton kyytiin.

Kun nainenkin oli turvallisesti kyydissä, lähti Mika ajamaan hallin parkkipaikalta pois.
"heii, haittaako jos käydään nopeesti heittämässä tää auto jonnekki turvallisempaan paikkaan. Ku en mä voi enää illan päätteeksi tällä kotiin ajella ja en mä tätä minkää baarin eteen jätä yöksi", Mika lausahti naurahtaen. Sellainen olisi sulaa hulluutta, jättää nyt kallis auto baarin eteen ilman valvontaa. Kait he voisivat auton ihan Huvilakujalle heittää, hänhän asui siellä. Ja kaikki innokkaimmat fanit ja vihamiehet saisivat melko helposti tietää netistä missä hän asui, joten senkään takia ei tarvitsisi pelätä asuinpaikkansa paljastumista. Ja Amanda vaikutti melko luotettavalta siinä mielessä, että tuskin tuo hänen osoitetietojaan levittelisi, tai itse tulisi häiriköimään.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty Ti Tammi 24, 2012 12:23 pm

"Kiva? Tää on siisti. Mäkin haluun urheiluauton", Amanda sanoi osittain leikillään, vaikka kyllä autot häntä kiinnostivat. Amanda kosketti varovasti autoa ihaillen, mutta käänsi sitten katseensa Mikaan. "Kyllä mä vähä meinasin lintsata", Amanda virnisti flirttaillen ja heilautti hieman tummia hiuksiaan pois silmiltä. Sitten hän avasi auton oven ja istui Mikan viereen. "Hei laita radio päälle, jos sieltä tulis jotain hyvää musaa", nainen ehdotti pienesti hymyillen. Hänen mielestään autossa piti aina soida musiikki. Ainakin hän kuunteli aina radiota ajaessaan.

"Ei haittaa ja toi on ihan hyvä idea. Tää sun autos saattas nimittäin olla aamulla aika romuna jos sä sen baarin eteen jättäisit", Amanda sanoi ja katseli ikkunasta ulos samalla kun Mika ajoi eteenpäin. Seurasi pieni hiljaisuus, jonka aikana brunette yritti keskittyä ohivilistävään maisemaan, mutta katse karkaili kuitenkin kokoajan Mikaan.

"Onks sul muutes tyttöystävää?" Amanda kysyi hetken mielijohteesta, vaikka epäilikin Mikan olevan sinkku, sillä tuskin tämä olisi Amandaa juhlimaan pyytänyt jos seurustelisi.
Nainen penkoi hetken laukkuaan, löysi huulipunansa ja alkoi laittaa sitä huulilleen, katsoen kuvaansa auton peilistä. Hetken päästä Amanda laittoi huulipunan takaisin laukkuunsa ja laski laukun jalkojensa juureen lattialle.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty Ke Tammi 25, 2012 9:25 am

Mikan huulilta karkasi aito naurahdus kun hän kuuli ne Amandan sanat.
”no okei, on tää enemmän ku kiva. Mun silmäterä”, Mika lausahti hymyä äänessään.
”..ja kyllähän nää urheiluautot näin yleisestikin on siistejä”, Mika totesi ja katseli hymyillen kuinka Amanda kosketti varovasti hänen autoaan. Jos nainen oli ollut hänestä aiemmin kiinnostunut, niin taisi olla nyt vielä enemmän, haha.
”voivoi, tuhma tyttö”, Mika jatkoi torumista hitusen virnuillen. Tuhma, mutta missä mielessä. Sitä Mika ei kuitenkaan aikonut sanoa ääneen, saisi Amanda ajatella hänen sanansa kuten tuo halusi. Vaikka kyllä Mika niillä sanoillaan siihen naisen lintsaamiseen viittasi.

Mika nyökkäsi pienesti naisen sanat kuullessaan.
”käskystä”, mies hymähti samalla kun napsautti jo radion päälle.
”Tosta ku ite valkkaat kanavan niin tulee mieleistä musaa”, Mika lausahti vielä naista vilkaistessaan. Tällä hetkellä radio oli Nrj:n taajuudella, mutta mistä hän pystyi tietämään millaisesta musiikista Amanda tykkäisi.
”Joo, ei tätä passaa jättää pitkäksi aikaa mihinkää, missä joku vois saada päähänsä romuttaa näin upeen auton”, Mika totesi hymähtäen kun Amanda vastasi, että tämä auto saattaisi olla romuna aamulla.
”viedään tää mun asuintalon parkkipaikalle, nii ei tarvii huomenna lähtä hakemaan mistään. Ei pitäis olla liian pitkä matka kävellä sit sinne baariin”, Mika lausahti kun kääntyi yhdestä risteyksestä Huvilakujan suuntaan naputellen sormiaan rattia vasten oikeassa rytmissä, rennosti ajellen.

Mika kääntyi katsomaan Amandaa hitusen huvittuneena kuullessaan naisen esittämän kysymyksen.
”Ei oo. Eikä tuu”, mies lausahti suoraa ja toivoi ettei nainen pitäisi häntä ihan kusipäänä noiden äskeisten suoraan sanottujen sanojen takia.
”mä en oikeestaan haikaile minkäännäköseen suhteeseen. En mä vaan viihy missään semmosessa tilanteessa. Aikaa ei oo, ja haluan elää täysin miten haluan..”, Mika jatkoi selittämistään. Joka kerta asia oli yhtä vaikea selittää. Pitäisi opetella sanomaan se jotenkin hyvin, aina kun meinasi tulla hirveän pitkä selitys kun ei osannut sanoa asiaansa kunnolla, vaikka kuin yritti miettiä.
”No entäs sulla? Löytyykö poikaystävää?”, Mika kysäisi ollen jo melko varma naisen vastauksesta. Tuskin tuo olisi varattuna hänen mukaansa lähtenyt. Mutta ainahan sitä piti vielä varmistaa.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty Ke Tammi 25, 2012 11:09 am

"Sä et tiiäkään kuinka tuhma mä oon", Amanda sanoi ilkikurisesti virnistäen ja näytti kieltä Mikalle. Kyllä hän tiesi, että Mika tarkoitti koulua, mutta nainen ei voinut olla ajattelematta asiaa kaksimielisesti. Pieni naurahdus karkasi Amandan huulilta ja hän vilkaisi Mikaa päätään pudistaen.

Mikan laittaessa radion päälle, Amanda huomasi hyvän biisin soivan, joten kanavanvaihto ei ollut tarpeen. "Tää on tosi hyvä biisi", nainen naurahti ja käänsi katseensa ikkunaan. Hän kuunteli laulua ja hyräili samalla hiljaisesti sen mukana. Kun Amanda kuuli, että auto vietäisiin Mikan asuintalon parkkipaikalle, nainen hymyili itsekseen. Hän oli kuullut eilen Sofialta, että Mikakin luultavasti asui Huvilakujalla. Kohtahan siihen saataisiin varmistus. Nainen mietti, että kehtaisiko hän sanoa asuvansa Mikan naapurissa. Pahimmassa tapauksessa Mika luulisi häntä hulluksi stalkkeriksi, vaikkei asia ollut näin. Ei Amanda ollut edes tiennyt miehen asuvan naapurissaan ennen eilistä, eikä ollut vieläkään asiasta varma. Kuitenkin kun tuttu kerrostalo alkoi näkyä auton ikkunasta, sai Amanda asiasta varmuuden. "Nii ei tästä oo pitkä matka baariin, eikä tuol ulkonakaa ollu kovin kylmä", nainen nyökkäsi. Yhtäkkiä häneltä pääsi naurahdus. "Arvaa mitä? Mä taidan olla sun naapuri", nainen tunnusti lopulta ja käänsi katseensa Mikaan.

Kun Amanda kuuli Mikan sanovan, ettei tyttöystävää olisi tulossa, hän harmistui salaa hieman. Ei hän toki ollut suunnitellutkaan mitään seurustelusuhdetta, mutta tällä hetkellä Mika kiinnosti häntä todella paljon. Toisaalta Amanda kuitenkin ymmärsi Mikaa, sillä Amandakaan ei viihtynyt suhteissa. "Ei mulla oo ketään", Amanda vastasi päätään pudistaen. "Suhteet ei oo oikee munkaan juttu. Mä vaa jostain syystä ahdistun aina liikaa ja koko homma kaatuu siihen", nainen selitti.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty To Tammi 26, 2012 2:29 am

"no oho", Mika lausahti flirttaavasti, kulmiaan kohotellen, kun kuuli Amandan sanat siitä, ettei hän tiennytkään kuinka tuhma tyttö tuo oli. No, aina hän voisi olla kiinnostunut ottamaan asiasta selvää, haha.

Mika vilkaisi Amandaa nopeasti kuullessaan tuon sanat, jonka jälkeen palautti katseensa kuitenkin melko pian tiehen. Eihän hän halunnut silmäteräänsä vahingoittaa vaikka toiseen autoon törmäämällä.
"no hyvä, että kelpaa", Mika totesi. Laulu oli myös hänen mieleen, joten ei Mikankaan puolesta kanavaa täytyisi ainakaan heti vaihtaa.
Mika ajeli autolla huvilakujan suuntaan aina parhaillaan soivaa laulua rennosti hyräillen. Mies vilkaisi Amandan suuntaan kun tajusi toisen puhuneen.
"Joo, onneksi nyt ei oo ollu hrveen kylmiä ilmoja yhtään. Niitä ootellessa", Mika älähti ja tunsi kylmien väreiden kulkevan selkäänsä pitkin kun edes ajatteli kovia pakkasia.
Ne naisen seuraavat sanat yllättivät hänet kyllä täysin. He olivat naapureita? Mikä näitä hyvännäköisiä naisia vaivasi kun piti kaikkien Huvilakujalla asua. Tai no ei nyt kaikkien. Mutta ensin Iina, nyt Amanda.
"no oho. Sehän sattu hyvin", Mika lausahti naurahtaen ja mietti, että oliko hän voinut joskus tuon täälläkin nähdä vilaukselta.
"hassua ettei olla sitte täällä ennen törmätty.. Mutta nyt osaat sitte kysellä kyytiä peleihin", Mika totesi hymähtäen.

Mika ajoi kerrostalojen parkkipaikalle ja pysäytti auton omaan ruutuunsa.
"Okei", mies totesi kuullen pienen harmistuneisuuden Amandan äänestä. Tai no ehkä hän vain kuvitteli.
"aivan. No mua itseäni ahistaa koko ajatus siitä, että osin suhteessa", Mika lausahti päätään pudistaen.

"..mutta hei, lähetäänkö me nyt sinne juhlimaan?", mies kysäisi naurahtaen kun avasi jo ksukin puolen oven itselleen.
"tarviiko sun käydä kotonas ennen sitä? Mun ei ainakaan, että ihan suoraa voidaan vaan sinne baariin mun puolesta mennä", mies totesi vielä ja jäi odottamaan naisen vastausta kun nousi sitten ulos autosta, ja sulki oven hellästi kiinni jäljessään.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty To Tammi 26, 2012 10:18 am

Amanda helpottui, kun Mika otti heidän naapuruutensa noin hyvin. "Hassua tosiaan ettei olla törmätty. Mut voisha sitä kyytiä joskus kysellä", Amanda sanoi flirttailevasti. Pian Mika pysäytti parkkipaikalle ja Amanda nosti laukkunsa. Hän yritti ajatella positiivisesti, sillä ainakin Mika oli sinkku, eikä Amanda itsekään viihtynyt suhteessa.

Lopulta nainen astui ulos autosta ja tajusi kädessään olevan laukun "Voinks mä jättää tän tänne sun autoos? Ei huvittas kauheena viedä mitää cheerleading kamoi sinne baarii", Amanda kysyi naurahtaen ja piti samalla auton ovea raollaan. "Ei mun tarvii käydä himas jos toi laukku tosiaa voi jäädä tänne. Mä oon iha valmis menemää juhliin", brunette lisäsi.

Hetken päästä Amanda ja Mika kävelivät baaria kohti. Nainen kietoi kaulahuivia tiukemmin ylleen ja katseli ympärilleen katuvalojen valaisemalla kadulla. Onneksi matka ei ollut pitkä, vaikka mielellään Amanda Mikan kanssa käveli. Nainen kuitenkin odotti innolla tulevia juhlia, sillä hän oli aina valmiina kun juhlista oli kyse. "Kohta näät mite tuhma mä oon ku ollaa perillä", Amanda ei voinut olla sanomatta. Hän vilkaisi Mikaa flirttailevasti virnistäen.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty To Tammi 26, 2012 10:25 am

Mikan huulilta karkasi naurahdus kun hän kuuli Amandan sanat. Nainen vaikutti oikein hyvältä seuralta. Tai siis, ainakin heillä juttu luisti todella hyvin.
"Haha, noni, pidä mielessä", Mika lausahti silmäänsä pienesti iskien.

Mies vilkaisi naisen kädessä olevaa laukkua ja nyökkäsi kuullessaan tuon kysymyksen.
"sun pitää vaan muistaa hakee tuo, etten reeneihin mennessä vetäse sit sun tanssikamojas päälle. Niillä huiskilla ei varmaan hirveesti kiekkoja torjuta", Mika vitsaili naureskellen. Se olisikin huvittava näky. Huh, ei hän halunnut edes ajatella. Tai no, ajatus vain nauratti niin paljon, että ehkei sitä kannattanut enää jäädä ajattelemaan.
"ja noni, lähetään sitte suoraan", Mika totesi ja naisen jättäessä laukkunsa autoon, ja suljettua vielä oven, lukitsi Mika auton ovet ja vielä testasi niiden olevan lukossa.

Mika lähti kävelemään Amandan vierellä ja vilkaisi naista aina välillä. Hassua etteivät he tosiaan olleet törmänneet ikinä ennen. Tai sitten he olivat törmänneet, mutta koska eivät tunteneet, niin eivät kiinnittäneet toisiinsa huomiota. Vaikka aina noin kaunis neiti saisi jonkinnäköistä huomiota Mikalta. Ainakin katseen muodossa. Vaikka oli hänkin tosi monesti ihan ajatuksissaan, että sen takia neito oli saattanut jäädä huomaamatta häneltä. Pientä virnettä kohosi väkisin Mikan huulille Amandan sanojen jälkeen. Mika käänsi katseensa tuon flirttailevan naisen suuntaan ja kohotteli kulmiaan.
"en malta oottaa", mies lausahti flirttiä äänessään, naurahtaenkin pienesti. Vai oli nainen tuhma. Sehän nähtäisiin, ja ehkä koettaisiinkin? juhlissa.

"oot sitte kunnolla ku oot mun vastuulla", Mika lausahti virnistellen baarin ovella ja taas Mika ihan huomaamattaan vei kätensä Amandan alaselälle hellästi, ja käveli toisen vierellä sitten baariin sisälle.
"mitäs juomaa neito ensimmäisenä haluaa? Mä tarjoan", Mika lausahti hymyillen, riisuessaan takkia narikkaan.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty To Tammi 26, 2012 11:22 am

Amanda purskahti nauruun, sillä ajatus Mikasta maalissa huiskien kanssa oli huvittava. Hetken näytti siltä ettei nainen pystynyt lopettamaan nauramista ja aina kun hän rauhoittui, hän oli vähällä revetä uudestaan. "Vähä sä oisit söpö näky siellä maalissa niiden huiskien kanssa", Amanda härnäsi tahallaan Mikaa samalla kun he kävelivät eteenpäin. Lopulta kun baari alkoi näkyä, päätti Amanda lopettaa vitsailun.

"Mähän oon aina kunnolla. Mitä sä luulet?" Nainen vastasi Mikalle baarin ovella ja iski virnuillen tälle silmää. Mistäpä sitä tietäisi miten hurja illasta tulisi. Amanda ainakin oli valmis mihin vain, tai ainakin melkein. Mennessään sisälle baariin, Amanda tunsi Mikan käden alaselällään. Hymy nousi naisen kasvoille, kun hän jätti takkinsa narikkaan ja lähti kävelemään miehen kanssa baaritiskille päin. Hetken mielijohteesta hän tarttui varovasti Mikaa kädestä.

"Mä voisin ottaa Giniä, kun kerran herrasmies tarjoo", brunette sanoi ja nojasi kädellään tiskiin. Mikan herrasmiesmäisyys teki taas Amandaan vaikutuksen ja hän alkoi todella pitää miehestä. Ainakin kaverina, vaikka nainen olikin salaa kiinnostunut Mikasta. Ei hän mitään suhdetta halunnut, mutta houkutus säätää toisen kanssa oli suuri. Ei Amanda tietenkään tiennyt mitä Mika hänestä ajatteli, joten siksi nainen päätti pitää suunsa kiinni ja katsoa miten ilta etenee.

Amanda vilkaisi ympärilleen ja huomasi joitain Mikan joukkueen pelaajia, joista osa oli tiskillä, osa tanssimassa. Toivottavasti Amandakin pääsisi jossain vaiheessa tanssimaan. Ehkäpä hän houkuttelisi Mikan jossain vaiheessa tanssilattialle. Nainen käänsi katseensa Mikaan ja tuijotti tätä hetken mietteliäänä. Hän heilautti tummia hiuksiaan selkänsä taakse mahdollisimman viettelevästi, niin että Mika varmasti huomaisi.

ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty Pe Tammi 27, 2012 10:23 am

Mika nauroi Amandan kanssa hetken sille ajatukselle hänestä maalissa ne cheerleadereiden huiskat käsissä. No, sentään hän sai jutuillaan Amandan nauramaan, se jos mikä oli hyvä merkki. Ja itselle nauraminen oli myös hyvä taito, ja sen Mika elämänsä aikana oli oppinut. Mika lopetti nauramisen ja vilkaisi aina välillä Amandaa kun tuo näytti, ja kuulosti, siltä, että uhkasi revetä uudestaan nauramaan.
"voi kuule, varmasti olisin", Mika lausahti huvittuneena naiselle.

Baarin ovella hän kuuli nämä Amandan sanat, kuinka tuo oli aina kunnolla. Miehen kulmat kohosivatkin hitusen kun tuo katseli toista hitusen epäilevästi, pientä virneenpoikasta huulillaan.
"jaahasjaahas, enhän mä mitään luullu", Mika totesi vain naureskellen kun käveleskeli naisen perässä baaritiskin suuntaan. Kohta hän kuitenkin tunsi naisen tarttuvan kädestään kiinni, jolloin Mika vilkaisi tuota hymyillen.

"okei. Ja pitäähän herrasmiehen tarjota", Mika totesi hymyillen ja käänsi katseensa baarimikkoon. Tuo lateli baarimikolle tilauksensa, itselleen mies otti vain kaljaa, näin aluksi, ja sen jälkeen hän käänsi katseensa taas hetkeksi Amandaan. Kauaa katseen ei kuitenkaan annettu levätä naisessa, vaan se vietiin tutkiskelemaan baaria. Tuttuja näkyikin heti, ja mies nosti noille rennosti kättään.

Hänen huomionsa kuitenkin herpaantui, kun hän huomasi Amandan heilauttavan hiuksensa selkänsä taakse sangen viettelevästi. Vau, toinen näytti hyvältä. Ihan kuin suoraa leffasta.
Mika kiitti baarimikkoa näiden saadessa juomansa ja tämän jälkeen katse palasi taas automaattisesti seuralaisen suuntaan.
"haittaako jos me mennään tuonne mun joukkuekavereiden luokse?", Mika kysäisi pienesti hymyillen, jättäen katseensa hiukan liian pitkäksi aikaa silmäilemään naisen kasvoja.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty La Tammi 28, 2012 4:05 am

Amanda maistoi vähän Ginistään, saatuaan juomansa. Hän vilkaisi sivusilmällä Mikaa ja huomasi, että tuo oli ainakin nähnyt äskeisen viettelevän eleen. "Kiitti juomasta", Amanda sanoi miehelle hymyillen ja vilkaisi sitten Mikan joukkuekavereita kuullessaan miehen kysymyksen. "Ei haittaa, mennää vaa", nainen nyökkäsi ja käänsi katseensa kunnolla Mikaan. Amanda huomasi Mikan katseen ja tuijotti vain takaisin sanomatta mitään. Mikassa todellakin oli sitä jotain, eikä Amanda meinannut saada katsettaan irti. Hetken hän jo ajatteli suutelevansa miestä, mutta päätti sitten olla etenemättä niin nopeasti. "No mennääks?" Nainen hymyili ja nyökkäsi päällään Mikan joukkuekavereiden suuntaan.

Saavuttuaan muiden luokse, Amanda halasi paria tuttuaan, sillä tunsihan hänkin joitain pelaajia, koska oli saman joukkueen cheerleader. Amanda kertoili tutuilleen kuulumisiaan ja kyseli myös mitä näille kuului. Katse kuitenkin karkaili kokoajan Mikaan ja siksi muihin paikalla oleviin oli vaikea keskittyä. Amanda istui pöydän ääreen ja joi juomaansa, samalla kun katseli Mikaa. Miten ihmeessä hän ei ollut ennen huomannut, että naapurissa asui noin komea ja mukava mies? Onneksi hän oli uskaltautunut juttelemaan Mikalle pelin jälkeen.

Samassa Amanda havahtui, kun joku pelaajista änkesi hänen viereensä ja pyysi tanssimaan. Nainen pudisti päätään, sillä ainoa joka häntä kiinnosti oli vain Mika.
"En mä osaa tanssia", nainen perusteli pelaajalle kieltäytymistään, vaikka se oli täyttä valetta. Oikeasti Amanda rakasti tanssimista ja tanssi usein baareissa.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty La Tammi 28, 2012 4:16 am

Mika havahtui tuijottelustaan kuullessaan Amandan kysymyksen. Helvetti hän oli juuri ollut aikeissa suudella tuota jumalaista olentoa, mutta ehkä oli vain parempi, että nainen palautti hänet maan pinnalle. Mitä tuokin olisi sanonut, jos hän olisi vain yhtäkkiä käynyt käsiksi? Tai no, käydä käsiksi on ehkä väärä ilmaus siitä, että hän suunnitteli painavansa hellän suudelman tuon neidon huulille. No, ehtisi sitä myöhemminkin.
"joo, mennään", Mika mumisi huvittuneena, toivottavasti naista ei häirinnyt se, että hän oli jäänyt tuijottamaan.

He menivät muiden hänen joukkuelaistensa luokse, ketkä paikalle olivat eksyneet, ja yllätyksekseen Mika huomasi Amandan halaavan paria kaveriaan. Mistä tuo nuo tunsi? No, kait nuo olivat ystäviä. Yllättäen Mika tunsi pientä mustasukkaisuutta kun nainen muita vain halaili. Olisi saanut halailla häntäkin. Mika jäi mielessään miettimään Amandaa ja sitä, halusiko toinen olla vain hänen ystävänsä. No, tuolta oli tullut pieniä vihjauksia kyllä sen suuntaan, että voisivat he olla enemmän kuin kavereita.

Siksi Mika uskalsi tehdä sen, mitä nyt teki, kun huomasi yhden joukkuekavereistaan menevän juttelemaan Amandalle.
"Jupe, näpit irti mun naisesta", Mika huikkasi kaverilleen huumorilla, ja sen jälkeen kiinnitti katseensa hetkiseksi Amandaan. Vaikka heillä olikin muiden kanssa jutut kesken, niin Mika pahoitteli noille "poistumistaan", ja meni sitten Amandan luo.
"..enkö mä käskeny sun olla kunnolla? Täällä sitä vaan miehiä liehitellään", Mika lausahti muka toruvasti, pientä hymyä huulillaan, ja pilkettä silmäkulmassa.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty La Tammi 28, 2012 7:46 am

Amanda ei mahtanut mitään sille, että hän oli tyytyväinen kun Mika käski joukkuekaverinsa pitää näppinsä erossa Amandasta. Vieläpä se ilmaisu mitä hän käytti, sai naisen entistä tyytyväisemmäksi. Kyllä hän olisi mielellään Mikan nainen, mutta Amanda ei tiennyt mitä Mika ajatteli. Ainakaan mies ei halunnut parisuhteeseen, eikä se Amandallakaan ollut päällimmäisenä mielessä. Silti hän halusi kuitenkin enemmän kuin kaveruutta ja ehkäpä hän uskaltaisi ehdottaa sitä Mikalle myöhemmin.

Pian Amanda huomasi Mikan tulleen luokseen ja Jupen lähteneen. "Ootsä mustasukkanen?" Nainen kysyi leikillään ja virnisti. Hän laski juomansa pöydälle ja kääntyi paremmin Mikaan päin. Sitten Amanda siirsi kättään lähemmäs Mikaa ja laski sen miehen polvelle, katse Mikan silmissä. "Harmi ku sä käskit mun olla kunnolla, mä haluisin olla tuhma...", nainen kuiskasi flirttaillen ja nojautui lähemmäs Mikaa.

Lopulta Amanda oli niin lähellä Mikaa, että heidän huulensa melkein koskivat, mutta suudelmaa nainen ei uskaltanut aloittaa. Hän vain piti katseensa miehen silmissä ja hymyili vinosti.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  henssuuu lähetetty La Tammi 28, 2012 7:59 am

Mikan huulille kohosi virnettä kun hän kuuli sen Amandan kysymyksen.
"tottakai", Mika vastasi naurua äänessään. Vaikkei hän halunnutkaan naisesta mitään vakavampaa, niin kyllä tuo hänen naisensa oli, edes tämän yhden illan. Ja Mikalla oli taipumus olla hitusen mustasukkainen. Vaikkei tuo haluaisikaan naisesta mitään vakavampaa, niin silti hän ei halunnut kenenkään muun liehittelevän seuralaistaan. Niin se aina meni.

Mika vilkaisi sitä Amandan kättä, joka oli siirtynyt hänen polvelleen, ja kohotti katseensa taas naisen silmiin tuon sanat kuullessaan. Pieni kulmien kohotus ja huulille syttyi virnettä.
"hmm.. toki tästä kunnolla olemisesta voidaan vielä keskustella", Mika lausahti flirttiä äänessään, vieden kätensä naisen kyljelle. Siitä käsi lähti jatkamaan matkaansa ylöspäin, ja kohta mies tarttui hellästi naisen leuasta kiinni. Tuo oli tullut huultensa kanssa niin lähelle, että Mika ei voinut enää hillitä itseään. Ja nyt hän oli jopa ihan varma siitä, että Amandakin halusi suudella häntä. Mika painoikin huulensa naisen huulille hellään suudelmaan, tietäen, että joukkuekaveri jos toinenkin katsoi heitä tällä hetkellä melkoiset virneet naamallaan.

henssuuu
Asukasyhdistyksen jäsen

Viestien lukumäärä : 320
Points : 375
Join date : 14.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  ansku lähetetty La Tammi 28, 2012 11:26 am

Amanda vastasi suudelmaan sekä yllättyneenä, että iloisena. Voi kuinka hyvälle suudelma tuntuikaan ja naisen oli lopuksi vaikea irrottautua Mikasta. Tietoisena muiden katseista ja virnistelyistä, Amanda naurahti hämillään. "Ohhoh", hän vain onnistui sanomaan ja kietoi sitten kätensä Mikan niskan taakse.

Hän katseli miestä suoraan silmiin lumoutuneena. Amanda ei edes muistanut milloin hän olisi viimeksi tuntenut näin suurta mielihyvää suudelmasta. Hänen viimeaikaiset satunnaiset baarisäätönsä eivät herättäneet naisessa mitään tunteita, mutta Mika oli aivan eri asia. Oliko Amanda ehkä hieman ihastunut? Ei, sitä hän ei suostunut myöntämään edes itselleen.

Kuullessaan muiden huutelevan jotain vinoiluja, Amanda vilkaisi heitä virnistäen ja käänsi sitten katseensa takaisin Mikaan. "Oisko mitenkää mahollista, et sä tekisit ton äskeisen uudestaan?" Nainen pyysi hymyillen. Hänen teki mieli suudella Mikaa uudestaan.
ansku
ansku
Hyvänpäivän naapuri

Viestien lukumäärä : 143
Points : 182
Join date : 19.01.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

After the hockey game Empty Vs: After the hockey game

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 3 1, 2, 3  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa